Martijn Frencken

Martijn Frencken werd geboren in Swalmen in 1981. Hij was al vroeg actief tussen de paarden en besloot in 2005 te gaan handelen in jonge springpaarden, daarnaast werkte hij in loondienst. Na een aantal jaar heeft hij zich volledig gericht op de handel.
Toen hij zijn vriendin Evi leerde kennen besloten ze samen het bedrijf op zich te nemen. Martijn is verantwoordelijk voor de inkoop- en verkoop van de jonge springpaarden. Hij is veel onderweg te vinden om opzoek te gaan naar goede jonge springpaarden.

Evi Sligman

Evi Sligman werd geboren in Enschede in 1991. Al jong begon Evi met het rijden van verschillende eigen paarden maar ook voor eigenaren. 
Toen ze in 2018 Martijn leerde kennen, besloot ze om in Limburg te gaan wonen bij Martijn. Evi is verantwoordelijk voor de verzorging van de paarden. Het trainen van de jonge paarden en het maken van de video's.

Dat frencken

Dat Frencken werd geboren in Berlijn in 2003. Hij kwam in 2012 op vakantie bij de familie Frencken. Hij vond de paarden erg interessant en vroeg Martijn of hij eens op stal mocht helpen bij de paarden. Hier bleek hij veel talent voor te hebben en is sinds 8-jarige niet meer weg te slaan bij de paarden. Zijn doel is om zelf paardenhandelaar te worden. Inmiddels komt Dat elke vrije dag afgereisd van Berlijn naar Swalmen om Martijn en Evi te helpen bij de dagelijkse werkzaamheden met de paarden.

Jessie frencken

Jessie Frencken werd geboren in mei 2019 in Swalmen. Ook bij Jessie wordt de paardensport er met de paplepel ingegoten. Jessie geniet van de dagen op stal en in het zonnetje. Thuis vind ze het heerlijk om op haar houten paard te rijden. Jessie heeft ook al een eigen pony genaamd Paultje, waar ze over een aantal jaar mee aan de slag kan gaan.