Deze paarden zijn allemaal verkocht door Paardenhandel Martijn Frencken en geven een goed beeld van de kwaliteit die Paardenhandel Martijn Frencken verkoopt.

Backatorps Danny V

Danny is verkocht bij Paardenhandel Martijn Frencken als 3-jarige. Danny is verkocht naar Nieuw-Zeeland en wordt gereden door Bruce Goodin, waar hij erg succesvol presteert in CSI5* wedstrijden.  Onlangs schreef hij nog de CSI5* World Cup van Sharjah op zijn naam. 

Carpaccio BDZ ZTWS

Carpaccio is verkocht tijdens de Bright Wells veiling. Inmiddels zorgt Carpaccio dat alle ogen op hem gericht zijn. Zo kreeg hij de titel Horse of the year 7 years old championships. De merrie is actief onder Vicki Wilson. 

Hurry up B

Hurry Up is aangekocht als 3-jarige samen met John Steeghs, tot op heden is Hurry Up nog in eigendom van Paardenhandel Martijn Frencken en Stal John Steeghs. Inmiddels loopt hij verdienstelijk op 1.50m niveau in USA. 

Eliante Z

Eliante is gefokt door Jos Frencken. Hij is half aangekocht door Handelstal Martijn Frencken als 4-jarige. Als 5-jarige is hij voor 1/3e verkocht naar Kimberly Winsingh. Als 6-jarige werd Eliante na haar fantastische optreden bij de Global Future Champions in Valkenswaard verkocht aan Daniel Bluman. 

Chippendale's Boy dz

Chippendale is aangekocht door Paardenhandel Martijn Frencken als 5-jarige. Hier werd hij direct gezien door zijn opvallende springkwaliteiten en werd als 5-jarige direct verkocht. De Amerikaanse Sloane Coles heeft Chippendale uitgebracht op CSI5* niveau. Hij liet zich goed zien tijdens vele wedstrijden zoals de Spruce Meadows show.

Goblin

Goblin werd door Paardenhandel Martijn Frencken en Stal John Steeghs aangekocht als 7-jarige. Hij viel direct op door zijn mooie springmanieren. Hij werd verkocht naar Italië waar hij succesvol loopt op 1.50m niveau in de stallen van Equistile Cavali Sportivi. 

Gerardo-E

Gerardo-E is door Paardenhandel Martijn Frencken gekocht als 3-jarige. Hij toonde veel kwaliteit bij het losspringen waardoor er direct veel interesse was voor dit springfenomeen. Inmiddels wordt Gerardo gereden door de Italiaan Guido Grimaldi op 1.60m niveau. Hij liep de bijvoorbeeld de GP van Mechelen. 

Z Acodate DDL

Z Acodate DDL is als 4-jarige verkocht bij Paardenhandel Martijn Frencken. Inmiddels is hij succesvol op 1.60m niveau onder de Ier Cameron Hanley. Z Acodate wist verschillende wedstrijden op zijn naam te schrijven zoals Los Angeles Long Beach en Wellington.

Kalista O

Kalista is aangekocht door Paardenhandel Martijn Frencken als 3-jarige samen met Janus Klock. Als 3-jarige is deze merrie weer verkocht aan de stallen van Kimberly Winsingh en Mark Martens. Kalista heeft zeer succesvol de Stal Hendrix competitie gelopen. Ze werd 4e in de finale. 

Diesel Z

Diesel werd aangekocht door Paardenhandel Martijn Frencken als 2-jarige. Hier werd hij als 2-jarige geselecteerd voor de Belgium Horse Auction en werd hij duur verkocht. Inmiddels heeft Diesel zeer succesvol zijn eerste wedstrijden gelopen. Hij loopt zeer verdienstelijk 4-jarige hengsten competities in Noorwegen. 

Kaigra

Kaigra is aangekocht als 3-jarige samen met Koos Hilbolling en verkocht tijdens de Horse Auction Belgium naar Reggy Hoffman. Kaigra is een mooie merrie die vooral uitblinkt door haar vermogen en voorzichtigheid op de sprong. Hierdoor is ze als een van de duurste paarden verkocht tijdens de veiling.